Sant Feliu de Codines

Acord de legislatura entre PSC i JUNTS: 44 mesures i relleu a l'alcaldia.

  • Actualitzat:
  • Creat:

PSC i JUNTS signen un acord que contempla 44 mesures per un Sant Feliu millor i preveu un relleu a l'alcaldia en un termini màxim d'un any en favor d'un regidor/a de JUNTS. Un cop produït el relleu, el PSC es compromet a entrar al Govern Municipal.

L'agrupació codinenca del PSC ha arribat a un acord de legislatura amb JUNTS per Sant Feliu de Codines que contempla 44 mesures programàtiques repartides en 4 blocs temàtics: 1) Per un Sant Feliu net, segur, bonic i còmode: Via pública, Mobilitat, Urbanisme i Grans Projectes; 2) Per un SFC pròsper: Promoció Econòmica, Comerç, Empresa, Turisme i Entorn; 3) Polítiques Socials, Educatives, Culturals i Esportives; i 4) Pel Bon Govern. El document conclou amb un annex en el que es detalla el relleu a l'alcaldia, que es produirà en un termini màxim d'un any en favor d'un dels regidors/es del grup de JUNTS.

Dins  el primer bloc de mesures hi ha la urbanització de l'avinguda de les Escoles i de l'Avinguda Generalitat fins a l'Escletxa, la pacificació de la mobilitat i el trànsit al cas urbà, la priorització dels vianants per davant dels cotxes a les places, parcs, voreres i carrers de Prioritat Invertida, entre altres.

Dins del segon bloc sobre prosperitat i economia local s'hi poden trobar mesures per potenciar el comerç local i l'emprenedoria, reclamar infraestructures necessàries pel futur del nostre municipi o per promocionar el nostre entorn i els punts d'interès locals per atraure visitants de fora. 

El tercer bloc engloba diferents iniciatives per mantenir la inversió en polítiques socials i lluitar contra la solitud de molta gent gran, defensar els serveis educatius i promocionar l'esport i la cultura local a base de difusió, recursos i una aposta decidida des del govern local.

El quart bloc, sobre bon govern, s'inspira en la necessitat d'obrir una nova etapa a l'Ajuntament en la que tots els grups tinguin rellevància i es compti amb tothom per decidir colectivament quin és el Sant Feliu que volem en els propers anys. Per això, els plens de l'Ajuntament tornaran a ser mensuals i recuperaran les competències fins ara delegades en la Junta de Govern Local, es garantirà la participació i presència dels grups de l'oposició a organismes municipals i supramunicipals i s'apostarà per recuperar el Butlletí Municipal amb informacions locals i espais per a tots els grups polítics.

El document consta també d'un annex en el que s'especifica que es produirà un relleu a l'alcaldia en un termini màxim de 12 mesos en favor d'un dels regidors/es de JUNTS i que un cop formalitzat el relleu, el regidor socialista Rubén López es compromet a entrar al Govern Municipal. 

Fitxers adjunts: